Arckezelések

Dermio Care Facial

Oxigénion terápia

Egy új innovatív oxigén inhaláció, mely az arc, nyak és dekoltázs egyedülálló kezelése akár 30 perc alatt!

SPM Face

SPM arcvákuum kezelés

A „köpölyöző masszázs”, röviden SPM a köpölyözés évezredes múltját élesztette fel, egy új kozmetikai formában. A Weyergans-féle vákuum elsőként szerepelt a szakmában, mely a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek alapján fejlesztette tovább és kombinálta masszázzsal ezt az eljárást.

Mesocare

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés

Egy speciális kézi modul segítségével, orvosi 100%-os tisztaságú szérumokat juttatunk elektroporáció segítségével a bőr mélyebb, sejtszintű rétegébe.

Mesopen

Kollagén indukciós kezelés tűvel

Egy csodafegyver a szépségszakma területén! Fájdalommentes könnyen végezhető eljárás, mellyel tartós és látványos eredményt érhetünk el.  A kor haladtával összetörnek a kötőszövetben található kollagén rostok, ami termeléséért a fibroblaszt sejtek felelősek. Ezek aktiválása a cél, így újra megindul a bőr kollagénrost képződés.

Ultrahang

A kezelés során 3 MHz frekvenciájú ultrahang hullámok segítségével tiszta hatóanyagokat, vitaminokat, szérumokat juttatunk a bőrbe. Több milliméter (akár egy cm) mélyen hatol be a bőrbe, ahol az energia hasznosul.

Mikrodermabrázió

Bőrcsiszolás gyémántfejjel

Az ősz és a tél egyik legkedveltebb kezelései közé tartozik ez a fajta bőrfiatalító, megújító eljárás!

Hidroabrázió

Vízsugaras bőrmegújító csiszolás ultrahangrezgéssel

A Hidroabráziós kezelésnél egy speciális mikró rezgéseket előállító kezelőfejjel porlasztjuk enyhén nedves bőrön a vízcseppeket. Ennek segítségével letisztítja, eltávolítja a bőrünk felületéről az elhalt bőrsejteket.

Beautiful Lips

Haluronsavas szájfeltöltés hidegfényű lámpával

(Nem tűs szájfeltöltés, nincs tűhasználat!)

100 %-os tisztaságú hyaluron felhelyezése után, egy speciális hideg fényű lámpával kezeljük a száj, adott esetben az orrbarázda, vagy felső ajak területét.

Lift&Peel

Gyümölcssavas hámlasztás 55%-os gyümölcssavval, egy speciális eljárás a bőr megújításának.

Bőrgyógyászok és kozmetikusok világszerte elismerik az AHA jótékony hatását az esztétikai kezelésekben. Sok problémát okozhat az elhalt hámsejtek felhalmozódása az arcbőrön. A bőr fakóvá, vastaggá válik a pórusok eltömődésétől. A gyümölcssav kezelések eltávolítják a bőr legfelső rétegét egyenletesebb pigmentációt és mélyebb rétegekig ható feszes hatást eredményeznek.

Ajurvédikus arcmasszázs

Holisztikus arc, nyak, dekoltázs és karmasszázs.

Az Ájurvéda jelentése: „A hosszú élet tudása”. India ősi, klasszikus orvostudománya, egy olyan teljes gyógyító rendszer, mely célja a testi, lelki, szellemi állapot együttes javítása. Így egyre inkább beépíthető a szépség és wellness terápiákba.

Légmasszázs

A kezelést, egy speciális üveg harangpárral végezzük, viszonylag rövid, 5-10 perces időtartamban. Bármely kezelésbe beépíthető kellemes limfatikus mikro masszázs. Minden bőrtípushoz javasolt, akár önálló kezelésként is.

Elektrostimuláció

Bőrünk az idő haladtával, és a sok egyoldalú mozgástól veszít rugalmasságából, feszességéből. A kezelés segítségével az izomrendszeren dolgozva, a bőr visszanyeri megfelelő izomerősségét és tónusát. Bizonyos izmok tornáztatásával, erősítésével formálható az arc kontúrja.

’The Best’ High Care kezelések

Állandó legsikeresebb komplex kezeléseink:

  • First Lady kezelés
  • Visage Beauty kezelés
  • Ünnepi ragyogás