Make Up

Make Up

A smink egy női arc természetes szépségét hivatott kiemelni. nappali smink egy természetes, natúr hatást kellhogy kölcsönözzön, míg egy alkalmi vagy esküvői sminkelés intenzívebb, erősebb kontúros színekkel éri el hatását. Az alkalmi smink kiegészítője lehet a műszempillacsillogó hatású szemhéjárnyalók, csillámporok, ami felhelyezésével még szebb lesz az eredmény. 

Nappali smink – cél, a natúr hatás, az alapozásra helyezzük a nagyobb hangsúlyt 

Alkalmi smink  erősebb, látványosabb sminkelés, a száj és a szem intenzívebb kiemelésével.   

Mennyasszonyi smink  minden hölgy, élete legszebb napján a legszebb szeretne lenni. Erre a napra fontos az alapos felkészülés ezért egy próba smink előzi meg a végleges sminkelést. 

Próbasmink – Próba sminkelésre minden sminkelés előtt van lehetőség. Egy korábbi időpontban kiválasztjuk a megfelelő színeket, esetleg több variációt felhelyezünk (főleg az esküvői sminkeknél), hogy a vendég el tudja dönteni, mit szeretne leginkább az aktuális napon. 

Hagyományos tincses műszempilla sminkeléshez – a műszempilla felhelyezését előtte napon, napokban javaslom, ami gyönyörű kiegészítése egy szép, csajos sminknek.  

Kiegészítő kezelések sminkeléshez  ahhoz, hogy a makeup tökéletes legyen, előtte napokban szépészeti beavatkozásokra van szükség. Ezek igény esetén lehetnek: 

  • Egy alapos radírozása, arctisztítása, csiszolása, masszírozásafeltöltése a bőrnek, ami egy tökéletes alapozáshoz elengedhetetlen.  
  • Szájfeltöltés, hidratálás egy hidegfényű lámpával és 100 %-os tisztaságú hyaluronnal, ami tökéletes hidratált ajkakat biztosít, mielőtt szájfényed, rúzsod felkerülne. 
  • Elengedhetetlen a szemöldök formára igazítása, esetleges tartós festése.
  • A szempilla festése szintén javallott, mivel a szempillaspirálozás festés után sokkal szebben mutatÍgy a szempillatőtől egységesen színezzük a pillákat.    
  • A nyak és dekoltázs ápolásáról sem szabad megfeledkeznünk, főleg, ha egy mennyasszony sminkelésére készülünk.  A terület analizálása után, személyre szabott kezelést állítok össze.