Brow Lamination

Brow Lamination – Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldök, akár 6- 8 héten át!

Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “helyes“ irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk.

Miért javaslom a szemöldök laminálási eljárást?

Az Oroszországból indult szépségipari eljárás használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Mindemellett az eljárással lifting-emelő hatású! Ez azt jelenti, hogy a lefelé eső, lehajló szálakat megemeljük, így a szemöldököt optikailag magasabbnak fogjuk látni, a tekintetünk ezáltal nyitottabb lesz. Így éveket fiatalodhat arckarakterünk!

Kinek ajánlott?

Ajánlom, akiknek nagyon gyenge minőségű, finom szálú a szemöldöke, de volument és tartást szeretnének adni neki, valamint el akarnak rejteni kis hiányosságokat-lyukakat.

Laminálás menete

A kezelés során speciális ragasztót használunk a pozicionáláshoz, fixálunk majd a végén hidratáljuk a szemöldököt. Festéssel és forma igazítással fokozzuk az ápolt, rendezett hatást.