Bemutatkozás

Skublics Krisztina

Kozmetikus

Kedves Látogató!

Köszöntöm a Visage Cosmetic Studio megújult honlapján!

Skublics Krisztina vagyok a Visage – High Care franchise stúdió alapító kozmetikusa.

Munkámat 1996 óta a szépség szolgálatában végzem. Üzletemben igyekszem a mai kozmetikai trendet követő szolgáltatásokkal fogadni a hozzám érkezőket! Szakmámban eltöltött évek, az elhivatottsággal végzett munka, vendégeim elvárásaira, elégedettségére való koncentrálás meghatározza napjaimat. A folyamatos megújuláshoz tudásom karbantartását, új eljárások bevezetését elengedhetetlennek tartom. Igyekszem olyan korszerű a mai kihívásoknak megfelelő kezeléseket bevezetni Vendégeim számára, melyek biztonságos, preventív és hatékony eljárások és készítmények. Üzletemben az intim, nyugodt, személyre szabott kezelés és hangulat, tökéletes kikapcsolódással és eredménnyel ajándékozza meg a hozzám látogatót. Szeretettel ajánlom oldalam böngészését, ahol mindenki találhat ízlésének megfelelőt.

Ha kérdése van bármely kezeléssel kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal telefonon vagy e-mailben. Időpont egyeztetése után lehetősége nyílik egy kezelés előtti ingyenes konzultációra és állapotfelmérésre, ahol segítem választását!

Remélem hamarosan Önt is üdvözölhetem Vendégeim sorában, hogy részese legyen a ’VISAGE ’ kényeztetésben!

„A női szépség értékes fegyver, mely sokszor segít ott is, ahol minden tudás megbukott. Isten drága adománya, de azzal úgy kell gazdálkodni, hogy hosszú időn át a birtokunkban maradjon!”

Péchy Erzsi