Házirend – Szalon etikett

A házirend szabályai minden személyre vonatkoznak, aki az üzletben tartózkodik. A szalon etikett, az időpont lefoglalásával a kezelés igénybevételével, automatikusan elfogadásra kerül minden vendég számára!

VÁRAKOZÁS

Vendégeink a klinika épületében és üzletemben is, a zavartalan munka és a többi vendég nyugalmának biztosítása érdekében kötelesek megőrizni a csendet és nyugalmat.

KÁROKOZÁS

Kérjük vigyázzanak az értékekre és a tisztaságra, a váró és az üzlet területén. Ha a Vendég vagy kísérője kárt okoz a tárgyakban, berendezésekben, annak értékét köteles megtéríteni.

IDŐPONTFOGLALÁS

Időpontot csak bejelentkezés után tudok biztosítani. Kérem elérhetőségeimen hívjon vagy írjon üzenetet időpont foglalásért (e-mail, messenger, viber, sms). Ha nem ért el, kérem türelmét, amint alkalmam lesz rá, vissza fogom hívni. Az üzenetekre hamarosan válaszolni fogok. Kérem ne hívjon többször egymás után folyamatosan, valószínű, munkám nem teszi lehetővé, hogy fogadjam hívását. Köszönöm türelmét!

ÉRKEZÉS

Kérem, hogy időpontjára pontosan érkezzen, akár pár perccel előtte. Késését telefonon időben jelezze felém. Az Ön kezelésére szánt idő késés esetében rövidül, ami a szolgáltatás rövidülését is jelenti. Az Ön után érkező vendég időpontja emiatt nem tolódhat el.

LEMONDÁSI FELÉTELEK, KÉSZENLÉTI DÍJAK

Már meglévő időpont lemondása, áthelyezése 48 órával előtte lehetséges, ami díjmentes.

48 órán belül lemondott vagy áthelyezett időpont, amit fent tartottam Önnek, kis valószínűséggel tudom feltölteni. Ez a kiesett idő számomra kárt jelent. Így a 48 órán belül lemondott szolgáltatás értékének 20 %-nak, 24 órán belül pedig a szolgáltatás értékének 50 %- nak megfizetését vonja maga után. Ezt készpénz vagy utalás formájában teheti meg, a következő látogatást megelőzően. (Természetesen váratlan tragikus események, hirtelen betegség nem tartozik ide.)

Ha a vendég időpontját a kezelése reggelén vagy napján mondja le vagy nem mondja le, nem is jelentkezik még utólag sem, a kezelés teljes árát (100%) kell megfizetnie ahhoz, hogy új időpontot tudjak biztosítani neki. Az így kialakult helyzet kellemetlensége, szigorú következményt von maga után, mivel másik Vendég időpont kérését az Ön időpontja miatt elutasítottam és a kiesett időt így nem tudtam már kiajánlani. Több ilyen alkalom előfordulása, valamint a készenléti díj meg nem fizetése esetén, a jövőben nem tudom Önt fogadni a vendégeim sorában. Köszönöm a megértését, abban bízva, hogy ez nem fordul elő.

HIGIÉNIA

Kizárólag egészséges Vendégeket fogadok! Köhögés, orrfolyás, bármely egyéb kis betegségre utaló jel esetén kérjen új időpontot. Ha már van időpont foglalása egy későbbi időpontra módosítjuk! Kérem ezek betartását, a többi vendég és magam érdekében is.

SZENVEDÉLYEK

Alkohol és drog hatása alatt álló vendégeket nem áll módomban fogadni, kiszolgálni. Dohányzás az egész épület területén Tilos! Ezek megszegése esetén a Vendégnek felszólítást követően haladéktalanul távoznia kell.

KÉPEK, HANGANYAGOK

Az üzletben az üzemeltető beleegyezése nélkül tilos képi vagy hanganyag készítése, azok engedély nélküli felhasználása.

GYERMEK A SZALONBAN

A gyermek biztonsága, az értékek megóvása, a nyugodt biztonságos kezelés kivitelezése érdekében, gyermek nélkül érkezzen időpontjára. A tökéletes és nyugodt munkához zavartalan körülményeket, csak így tudok biztosítani

TELEFON HASZNÁLAT

Higiéniai okok miatt kérem jelen helyzetben ne használja telefonját már a kézmosás után és a kezelés alatt. A kezelés zavartalan és pihentető élményét csak így élvezheti igazán.

FIZETÉS

Fizetési lehetőségekről itt tájékozódhat.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

A Visage Beauty Studio által kiállított ajándékkártyák 2 hónapon belül használhatóak fel! Az idő lejártával az ajándékkártya érvényét veszíti. Kérném minden ajándékozótól, hogy csak akkor vásároljon utalványt, ha az ajándékozott részéről biztos abban, hogy azt lejárja. Több hónapos(éves) reklamációt ajándékkártya esetén nem áll módomban figyelembe venni és érvényesíteni. Megvásárlása után nem áll módomban készpénzre váltani. Ez esetben értéke 2 hónapon belül kezelésre beváltható.

BÉRLETEK

Több alkalmas bérleteink ütemezése előre lefektetett időpontokban történik. Ezek változtatásáról időben (min. 48 órával előbb) jelezze szándékát. A kezelés napján lemondott vagy az egyáltalán nem jelzett lemondás, a bérletből levonásra kerül. A bérletek lényege a rendszeresség, ezért alkalomtól függően maximum 1-3 hónap alatt szükséges letölteni.

TERMÉKEK

Termék ára kezelésre nem váltható, kezelés ára termékre be nem váltható.

 

Köszönöm Vendégeimnek, hogy a szalon etikett betartásával hozzájárulnak az üzlet nyugodt hangulatához és a zavartalan munka biztosításához! Minden kedves Vendégemnek kellemes időtöltést kívánok!