Partnerek

High Care

„Nomen est omen” – A név kötelez

Nem véletlenül viseli a cég büszkén ezt a nevet, mely különleges ápolást, védelmet jelent. A német (Deutschland, Düren) High Care termékek több mint 30 éve magas minőségű és hatóanyag tartalmú natúr kozmetikumai megbízhatóak, minden igényt és luxust kielégítenek.

Cégünk nem a már meglévő mintákat követte, hanem saját egyedülálló irányt alakított ki.  A nemzetközileg is elismert, világszínvonalú Weyregans High Care koncepciót.

A cég „intelligens” készítményei, képesek automatikusan beszabályozni a bőr pH értékét. A sejtek megújulnak, a kötőszövet regenerálódik. A természet értékes nyersanyagai, mint például a fahéj, a fagyöngy, a Marokkóból származó kamilla kivonat, a Pure parabén mentes sorozat trópusi nád és gomba kivonata, az extrém környezeti hatások között élő hóalga és sorolhatnám, mind garantálják a termék erejét és biztonságát.

Dr.Rudolf Weyergans, német cégvezetőnek köszönhetően, kezeléseinkkel célzottan kezelhetünk a kötőszövet erősítés, akár a ránckezelések vagy bármely bőrprobléma esetén. Az egyedülálló Differenciál Cellulit Terápia segítségével, táplálékkiegészítőkkel megtámogatva egyedülálló módon kezeljük a test különböző területeit. (Cellulit-narancsbőr, kötőszövet erősítés, nyiroködéma stb.)

Dr. Balogh György bőrgyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus a következőket írja:

„A High-Care termékei nem ígérnek olyat, amit nem tudnának teljesíteni. Kozmetikumai a szervezet belső működését figyelembe véve, természetes módon erősítik a bőrt, a kötőszövetet. Így a szépség és az egészség valóban kéz a kézben jár.”

HIGH CARE a legmagasabb szintű gondoskodás, kívül belül!

Studex

A Studex®cég több mint 40 éve a belőhető fülbevaló és lyukasztó rendszer, vezető nemzetközi gyártójaként ismert világszerte. Munkám tökéletes elvégzéséhez termékei, utókezelő készítményei biztonságos, gyors és megbízható munkát tesznek lehetővé. A cég központja az Egyesült Államokban, Los Angelesben található. A folyamatosan fejlődő legújabb technológiákat használva, a legújabb trendeknek megfelelő fül, orr és köldök lyukasztó termékeket állítanak elő.