’The Best’ High Care kezelések

’The Best’ High Care kezelések

Állandó legsikeresebb komplex kezeléseink:

Időtartam: 60 perc

Egy kellemes kezelés, hogy gyorsan szépülhess nálam!

Miután megtisztítom és leradírozom a bőröd, egy természetes hatóanyagokkal átitatott pamutszálas maszkot felhelyezek, mely megnyitja és segíti bőrödnek befogadni a masszázs alatt bemasszírozott hatóanyagokat a bőrödbe. A kezelést egy luxus krémmel zárom.

Ajándék: szemöldökigazítás csipesszel

Időtartam: 150 perc

A kortalan szépségért!

Csodás feltöltődést, egy fantasztikusan gazdag tápláló, hidratáló ráncfeltöltő kezelésben lehet részed, ha a High Care „Ünnepi ragyogás” kezelést választod!

Az alapos letisztítást, a cirógató ecsetmasszázs teszi különlegessé, majd egy duplázó hámoldással készítem elő a bőrödet a hatóanyagok befogadására.  Bőrödet felmérve kiválasztom vagy a legújabb fátyol maszkot, melynek értékes hatóanyagit ultrahanggal juttatjuk a bőr mély rétegibe vagy a mesoterápia sejtszintű kezelése turbózza fel a bőröd.

Lezárásként az oxigénkezelést egy kényeztető arc-és dekoltázs masszázs követi. Végül a csodálatos kollagén kristály maszk kerül fel, melyet a barna alga kivonatok nyomelem tartalma, a hyaluron vízmegkötő ereje, az Arbutin pigment kiegyenlítő hatása és az NMF természetes nedvesítő faktor hatása koronázza.

Ajándék: Kristály maszkhoz” HIGH-C” C-vitamin por

Időtartam: 150 perc

Egy kezelés, amit minden nő megérdemel! Exkluzív anti-aging kezelés, azonnali hatás!

Első lépésként az ecsetes tisztító gélmasszázst élvezheted, melyet a gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés vagy a vízsugaras ultrahangos hámlasztás követ, hogy koptassuk a bőrfelszín elszarusodott szarusejtjeit, mellyel helyet adunk a fátyolmaszk hatóanyagainak ultrahangos vagy az őssejtkoncentrátum mezoterápiás bejuttatására. Következő lépésben az oxigénbúrában pihenhetsz fél órát, energizálja a kötőszövetet, fokozza a kollagén termelést, feszessé simává varázsolja a bőrt. A kezelés végén egy csodálatos arc-és dekoltázs masszázsban részesülsz.

A „legek” kezelése….a legjobb, legtrendibb kozmetikai eljárásokat, a legjobb hatóanyagokat kaphatod, hogy az arckezelés végeztével úgy érezd magad, mint egy „First Lady”.

Ajándék: szempillafestés

Időtartam: 130 perc

Fiatalodnál? Akkor ez a te kezelésed!

A simogató tisztító ecsetmasszázs, az elhalt szarúsejtek ultrahangos vízsugárral történő megtisztítása után, a bőr indukálásának egy extrém kímélő formájával szépítelek! A mezopen NANO tűs, érzéstelenítést nem igénylő kezeléssel, hogy a mesoőssejt vagy mesohyaluron 100%-os tisztaságú csodaszereit bejuttassam a bőrödbe! A „Visage Love” kezelés kiegészül az oxigénterápia feltöltő hatásával, majd egy hatóanyagos arc- nyak-dekoltázs masszázzsal.

Ellazít, feltölt, megszépít 2 óra alatt! Ez az a kozmetikai arckezelés, ami után megkérdezik majd tőled: Hol jártál, mitől ilyen szép a bőröd?

Ajándék: 20 perc oxigénterápia

Időtartam: 150 perc

Egy időtakarékos kezelés egy komplex arc és testkezeléssel!

Az arc mélytisztító előkészítése után, hidratáló, feszesítő ampullát ultrahangozunk a bőrbe. Ezután oxigénkezeléssel és kézi masszázzsal kényeztetem bőrödet. Közben, két nagyon hatásos testkezelésben is részesülsz, amely a nyirokkeringésünk és vérkeringésünk fokozását szolgálja. (Body Wrapping aromaterápiás testtekercselés + Side Styler mechanikus nyirokmasszázs kezelés).  Ennek jótékony hatása van az egész keringésre, feszesebb lesz testünk, megszűnik a „fáradt láb” érzés, és még karcsúbb is leszel!

Egy igazi FULL BODY program csak Érted csak Neked!

Ajándék: Paraffinos kézápolás